Welkom

Bij RIB Incasso

Onze incassospecialisten staan klaar om het volledig incasso traject voor u te verzorgen. Daarbij verliezen wij de relatie tussen u en uw klant niet uit het oog.

  Slagingspercentage van 94%

  NO CURE, NO PAY

  Direct resultaat

  24/7 online inzage in uw omgeving

  Duidelijke tarieven, geen verborgen kosten

  Vaste casemanager

Wat kan RIb incasso voor u betekenen?

NO CURE, NO PAY

RIB Incasso hanteert het principe van "no cure, no pay." Dit houdt in dat als wij er niet in slagen om iets voor u te incasseren, u ook geen kosten aan ons verschuldigd bent. De wettelijke incassokosten dienen door de debiteur te worden voldaan. Deze aanpak biedt u de zekerheid dat u geen aanzienlijke kosten hoeft te dragen als er niets wordt geïncasseerd, hoewel de kans hierop klein is bij onze effectieve dienstverlening.

Aarzel niet langer en optimaliseer direct uw
cashflow.
Direct resultaat

Rib Incasso boekt indrukwekkende resultaten met een succespercentage van 94% in het innen van openstaande vorderingen via minnelijke incasso's. Hierbij worden betalingen afgehandeld voordat zaken naar de rechtbank gaan. Ons deskundige team streeft ernaar klanten te voorzien van snelle en efficiënte oplossingen.

Vordering indienen

Indien u geconfronteerd wordt met een wanbetaler, wacht dan niet langer. Onze juridische experts gaan meteen voor u aan de slag! Met slechts twee minuten van uw tijd kunt u ons formulier invullen, waarna WIj direct aan de slag gaan om uw zaak te behandelen.

  Slagingspercentage van 94%

  Direct resultaat

  24/7 RIB online webtool

  NO CURE, NO PAY

  Geen verborgen kosten

  Juridische Expertise

Werkwijze RIB Incasso

RIB Incasso hanteert een eigen unieke en snelle efficiënte benadering. Dankzij onze speciale software en expertise zorgen we ervoor dat debiteuren snel en tijdig betalen, wat bekend staat als de minnelijke fase.
 

Gedurende dit proces intensiveert RIB de druk door gebruik te maken van aanmaningen via diverse kanalen zoals post, telefoon, e-mail en sms. Deze benadering heeft zich als zeer succesvol bewezen, aangezien 94% van de openstaande vorderingen snel wordt voldaan.

 

Indien de debiteur niet binnen het minnelijke termijn betaalt, bieden wij de mogelijkheid om een gerechtelijke procedure te starten. Op deze manier kunnen we de overige 6% van de ingediende vorderingen via juridische stappen innen.

RIB Incasso

RIB Incasso is een toonaangevend incassobureau in Nederland, waar elk dossier persoonlijk wordt beheerd door een ervaren incassojurist. Dankzij onze deskundige juristen en unieke aanpak behalen we een incassopercentage van meer dan 94% binnen tien dagen in het minnelijke traject. Als minnelijke incasso niet slaagt, bieden we de optie van gerechtelijke incasso aan.

Succesvol geincasseerd

Slagingspercentage

Tevreden klanten

Behaalde vonnissen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten geven ons: 

4,6/5

Bas Loodgieter

RIB Incasso handelt incasso- en vervolgtrajecten professioneel af met sterke punten zoals professionaliteit, resultaatgerichtheid en efficiëntie. Een absolute aanrader met dank aan het toegewijde team!

Melanie Stigter

Ik ben zeer tevreden over de professionele werkwijze van RIB. Wij zijn zeer goed geholpen door een betrokken werknemer.

Marry T

RIB Incasso toont uiterste professionaliteit, met respectvolle behandeling van klanten en begrip voor persoonlijke omstandigheden. Hun expertise in kinderopvang heeft ons debiteurenbeheer geoptimaliseerd. 

Hayat Bouhtala

Na talloze pogingen om contact te leggen met mijn debiteur, zonder succes, gaf ik de vordering eerst aan een ander incassobureau en later aan RIB Incassobureau. Binnen 10 werkdagen wist RIB een betaalregeling te treffen. Verbazingwekkend efficiënt werk! Grote waardering voor RIB Incassobureau en hun team!

Bart Moes

Voor mijn bedrijf koos ik RIB Incasso vanwege hun respectvolle benadering, transparante communicatie, en betrouwbaarheid bij het realiseren van betalingen en behouden van klantrelaties.

Mark Breider

Complimenten voor RIB incasso en zijn team van specialisten! Super service en snel, krachtig oplossen! Het neemt mijn zorgen over debiteuren volledig weg en ik kan verder met het runnen van mijn bedrijf!
RIB een aanrader voor iedere ondernemer!

Halil Yilmaz

RIB Incasso biedt uitzonderlijke service! Snel, persoonlijk en betrouwbaar. Als je een incassobureau zoekt dat zijn beloftes waarmaakt, kies dan voor RIB Incasso.

Gul Kaya

Erg tevreden over RIB incasso. Werken punctueel, professioneel en oplossings gericht. Een vaste aanspreekpunt en wekelijkse update zorgen voor een aangename communicatie. Zeker een aanrader voor uw zaken.

Debiteurenbeheer, ook wel creditmanagement genoemd, verwijst naar het proces van beheren en controleren van openstaande vorderingen of debiteuren van een bedrijf. In eenvoudige bewoordingen omvat debiteurenbeheer alle activiteiten die gericht zijn op het beheren van de betalingen van klanten om ervoor te zorgen dat openstaande facturen tijdig en volledig worden betaald. Het doel is om de cashflow van het bedrijf te optimaliseren en financiële risico's te minimaliseren.

Ik wil meer informatie

Aanmaning
ontvangen?

BEL: 085 130 4290

of