Herincasso

Bij RIB incasso

  Direct Actie

  94% slagingspercentage

  Weekelijkse update

  Online dossier inzage

Herincasso

Via kosteloze herincasso laten we vorderingen, die eerder niet geïnd konden worden, alsnog via een minnelijke of juridische procedure betalen. Via data-, desk- en field research komen we tot een geschikt contactmoment met uw klant die nu mogelijks wél over voldoende financiële middelen beschikt om uw facturen te betalen.

Wij incasseren uw
vordering

Uitzonderlijke Succesratio

RIB incasso heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om het succesvol innen van openstaande vorderingen. Dit geeft potentiële klanten het vertrouwen dat we consistent resultaten behalen, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Geavanceerde Technologie

RIB incasso maakt gebruik van geavanceerde technologie en systemen om het incassoproces te optimaliseren. Deze aanpak resulteert in efficiëntie en nauwkeurigheid, waarmee we aantonen dat we bij de tijd zijn en moderne benaderingen omarmen.

Specialisatie in Complexiteit

Ons gespecialiseerde team is bedreven in het aanpakken van complexe incassozaken, variërend van juridische vraagstukken tot moeilijk te innen debiteuren. We tonen onze expertise door effectief om te gaan met situaties die andere bureaus mogelijk als uitdagend beschouwen.

Klanttevredenheid als Prioriteit

Ons streven gaat verder dan het simpelweg innen van vorderingen; we zijn toegewijd aan de klanttevredenheid. Dit omvat vriendelijke communicatie, transparante processen en klantondersteuning om een positieve ervaring voor onze klanten te waarborgen.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van onze klanten. Dit creëert vertrouwen en laat zien dat we de complexiteit van elke zaak serieus nemen.

Bewezen Successen

Met toestemming delen we graag klantreferenties en getuigenissen die benadrukken hoe ons bureau succesvol openstaande vorderingen heeft geïncasseerd in situaties waar andere mogelijk tekortschoten. Dit biedt tastbaar bewijs van onze effectiviteit.