Wij zijn

Rib incasso

  NO CURE, NO PAY

  Incasso

  27/4 bereikbaar

  Debiteurenbeheer

Over Rib incasso

Rib Incasso domineert als vooraanstaande speler op het gebied van incassozaken, variërend van minnelijke incasso tot gerechtelijke incasso. Elke incassozaak wordt als een heldere opdracht beschouwd, waarbij succes pas wordt behaald wanneer de betalingen zijn ontvangen.

Verbeter uw cashflow vandaag nog met onze
hulp!

Heeft u vragen?

Wij komen graag bij u langs

Lokaal, landelijk & Europa

Rib incasso is een vooraanstaande dienstverlener op het gebied van het innen van openstaande vorderingen. Met onze lokale aanwezigheid in elke regio zijn we een groeiend incassobureau dat zijn reputatie heeft verdiend. Dankzij onze succesvolle incasso-aanpak kunnen wij u snel en professioneel van dienst zijn.

Wat wij doen

Het incasseren van vorderingen gaat verder dan het eenvoudigweg verzenden van aanmaningen. Rib incasso beschikt over ervaren incasso-juristen met uitgebreide kennis op het gebied van incasso. Hierdoor kunnen wij uw vordering succesvol innen, zowel op minnelijke als gerechtelijke wijze. Bij Rib incasso wordt een klant pas als zodanig beschouwd wanneer de betaling is ontvangen.

No nonsense

Rib Incasso staat bekend als een no-nonsense organisatie die overgaat tot concrete actie. Geen ingewikkelde verhalen, maar effectieve inning van openstaande vorderingen voor onze klanten. Hoewel minnelijke incasso een prima aanpak is, schuwen we niet de stap naar gerechtelijke incasso als een debiteur zich niet aan de regeling houdt of weigert te betalen. Wij hechten waarde aan deze werkwijze, zowel voor onze opdrachtgevers als voor de debiteuren. Duidelijkheid is essentieel in onze incassowerkzaamheden.

Ondersteuning

Ontdek de krachtige ondersteuning van Rib Incasso voor al uw incassozaken. Bij Rib Incasso begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten om u te helpen bij het efficiënt en effectief aanpakken van uw incassoproblemen.

Ons ervaren team van juridische experts staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het incassoproces. Of het nu gaat om het versturen van herinneringen en aanmaningen, het opstellen van juridische documenten zoals WIK-brieven, of het voeren van gerechtelijke procedures, wij zijn er om u te helpen.

Onze locaties

Rib incasso heeft meerdere locaties verspreid over heel Nederland. U kunt daardoor altijd een kantoor bij u in de buurt vinden, zodat u van juridisch advies wordt voorzien.

100% tevredenheidsgarantie

Onze uitstekende dienstverlening omvat zowel minnelijke als gerechtelijke incasso, met als hoofddoel het stabiliseren van uw cashflow en het innen van openstaande vorderingen tegen minimale kosten. Met onze bewezen no cure, no pay-regeling tijdens het minnelijke traject behalen we een indrukwekkend succespercentage van 94%. Automatisering speelt hierbij een cruciale rol.

Heeft u nog een vraag?

U kunt uw vraag direct stellen via de chat, een e-mail sturen naar info@ribincasso.nl, of bellen naar 085-1304290 voor direct antwoord.