RIB Incasso: De Specialist in ZZP-Incasso's

De Specialist in ZZP-Incasso's

  Persoonlijke benadering

  No cure, no pay

  Minnelijk traject

  Efficiëntie

  Vaste casemanager

No cure, No pay

Rib incasso werkt op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat als wij niets voor u kunnen incasseren, u ook niets betaalt. De zogenoemde wettelijke incassokosten moeten door de debiteur worden betaald. Dit zorgt er voor dat u een incassoprocedure met meer zekerheid kunt starten. U komt namelijk niet voor hoge kosten te staan wanneer er niets geïncasseerd wordt, al is de kans klein dat ons dat gebeurt.

  Geen abonnement

  Geen minimumbedragen

  Van A tot Z geregeld

  Kosteloze laatste aanmaning

  Ontvang factuurbedrag + rente

  Persoonlijke benadering

Snel en Kostenbewust: RIB Incasso Zet zich In voor ZZP'ers

Bij RIB Incasso weten we dat ZZP'ers unieke behoeften hebben als het gaat om het incasseren van facturen. Onze specialisatie ligt in het snel en transparant innen van openstaande bedragen, en dat alles zonder extra kosten. We begrijpen als geen ander dat als ZZP'er het tijdig ontvangen van betalingen cruciaal is voor een gezonde financiële situatie.

Wij snappen de impact voor zzp'ers

Afgestemd op ZZP'ers: Onze aanpak is volledig afgestemd op de specifieke situatie van ZZP'ers. We begrijpen de uitdagingen en streven ernaar om oplossingen te bieden die passen bij jouw unieke zakelijke behoeften. Kies RIB Incasso als je partner voor ZZP-incasso's en ervaar een efficiënte, kostenbewuste, en transparante aanpak om ervoor te zorgen dat je sneller betaald krijgt, zonder gedoe.

Stap 1. Incasso indienen

Kosteloos Indienen

Het incassotraject starten wij dan direct. Direct over gaan tot actie is ons sterkste punt. U heeft immers al lang genoeg gewacht op uw geld!
De aanpak van Juristu heeft succes, 95% van de incassozaken betalen binnen 10 dagen. Een gevolg van onze professionele en effectieve aanpak. Juristu beschikt over incasso juristen die gaan voor uw klantbehoud.

Stap 2. Minnelijke procedure

Start minnelijke fase

Vanaf het moment dat u het formulier “nu incasseren” heeft verzonden, gaat de minnelijke procedure direct van start. Van de ingediende vorderingen, incasseren wij 95% binnen 10 dagen. Dit komt door onze unieke 10 dagen aanpak. Wat vaak vergeten word, is de juridische onderbouwing. Juristu beschikt over deze kennis. Juristu zorgt voor een nette en correcte afhandeling van de openstaande vordering.

Kosten

De incassokosten betaalt de debiteur. Dit wordt bovenop het bedrag gedaan wat u indient.
Dit om uw kosten te dekken. Tevens is dit wettelijk geregeld.

Geen resultaat?

Dan kunnen wij in overleg met u een gerechtelijke procedure starten. Al deze kosten gaan we op de debiteur zien te verhalen.

Stap 3. Gerechtelijke procedure

Start gerechtelijke procedure

De debiteur heeft niet betaald in de minnelijke fase, u kunt er nu voor kiezen om een gerechtelijke procedure te starten. Juristu helpt u hierbij tot het laatste detail.

 

Kosten

U schiet een vast bedrag voor om de gehele procedure te verzorgen. Deze kosten gaan wij ook op de debiteur zien te verhalen. Juristu doet dus haar uiterste best om uw kosten zo laag mogelijk te houden.