Rib incasso voor

De bouw

  NO CURE, NO PAY

  Direct actie

  Vaste casemanager

  Slagingspercentage 94%

  100% tevredenheidsgarantie

RIb incasso voor de bouw

In de bouwindustrie, waar vertrouwen een cruciale rol speelt, worden ondernemers helaas vaak benadeeld. Ondanks de uitvoering van opdrachten en het versturen van facturen blijft de betaling uit. Ondernemers sturen herinneringen en aanmaningen, maar zien nog steeds geen resultaat, zelfs nadat de opdracht is voltooid. Hierdoor kiezen steeds meer ondernemers ervoor een incassobureau in te schakelen.

Optimaliseer u cashflow
vandaag nog

Onze werkwijze

Onze werkwijze bij Rib Incasso in de bouwsector is gebaseerd op het principe van "no cure no pay." Dit betekent dat wij alleen kosten in rekening brengen als het incassoproces succesvol is en er daadwerkelijk betaling plaatsvindt. Met deze transparante aanpak streven we ernaar om onze klanten in de bouw te ondersteunen zonder financiële risico's voor hen, en tegelijkertijd zorgen we voor een effectieve incasso van openstaande vorderingen.

Wij zijn goed in wat wij doen

Rib Incasso excelleert in het incasseren in de bouwsector vanwege onze vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Wat ons onderscheidt, is dat we niet stoppen waar anderen mogelijk wel zouden stoppen. We gaan verder in het minnelijke traject, wat betekent dat we alles in het werk stellen om openstaande vorderingen te innen zonder meteen juridische stappen te nemen. Deze toewijding stelt ons in staat om oplossingen te vinden die passen binnen de context van de zakelijke relatie en zo het beste resultaat voor onze klanten te behalen.

Heeft u nog vragen

Wij staan u graag te woord

  24/7 bereikbaar

  Online inzage in uw dossier

  Medewerkers met verstand van de bouw