RIB Incasso

No cure, no pay

  Uw debiteur betaalt de incassokosten

  Geen hoge kosten bij start procedure

  U betaalt niets als wij niets incasseren

Wat is no cure, no pay?

RIB Incasso hanteert een no cure no pay-beleid. Dit betekent dat u alleen betaalt als wij succesvol uw vordering kunnen incasseren, inclusief de wettelijke incassokosten die door de wanbetaler moeten worden gedekt. Mocht de wanbetaler deze kosten niet voldoen, wat zelden gebeurt, dan nemen wij contact op met de opdrachtgever. Dit beleid biedt u de zekerheid van een minnelijke incassoprocedure zonder hoge kosten als de incasso niet slaagt, hoewel de kans daarop klein is.

Vordering ingediend
binnen twee minuten
Voordelen 'no cure, no pay

RIB Incasso is sterk gericht op commerciële en actieve incasso. Ons team begrijpt dat het essentieel is geld te innen voor onze klanten, aangezien we alleen verdienen als we succesvol incasseren. Onze omzet komt voornamelijk uit incassokosten, dus meer incassozaken betekent beter voor ons.

Met geavanceerde softwaretools en juridische expertise streven we ernaar incassozaken zo snel mogelijk op te lossen. Vertrouw uw facturen die meer dan 30 dagen openstaan toe aan RIB Incasso, en wij zorgen voor een snelle incasso op basis van no cure no pay!

kosten no cure, no pay

Bij RIB Incasso vinden we het niet meer dan normaal dat uw wanbetaler, en niet u, de wettelijk verplichte incassokosten betaalt. Met no cure no pay betekent dit dat als wij niets voor u kunnen incasseren, u ons ook niets betaalt – hoewel dit zelden voorkomt. Op deze manier wordt u niet voor aanvang van de incassoprocedure met hoge kosten geconfronteerd, waardoor het opstarten van de procedure gepaard gaat met meer zekerheid. In het zeldzame geval dat een debiteur niet betaalt, kunnen wij na overleg met u overgaan tot dagvaarding.

Gerechtelijke procedure

Betaalt de debiteur niet binnen het gestelde termijn, dan kunt u ervoor kiezen een gerechtelijke procedure te starten. Via deze weg incasseren we de resterende 15%. Uw vordering wordt dan behandeld door een rechter. Dankzij onze uitgebreide juridische kennis kunnen wij u ook hier met raad en daad bijstaan. Zo kunnen wij dagvaardingen opstellen, beslagen leggen met behulp van een deurwaarder, u 24/7 voorzien van juridisch advies en u bijstaan in de rechtbank.

No cure, no pay starten in 3 stappen

Stap 1: Verzamel de gegevens die nodig zijn om het incassoformulier in te vullen.

Stap 2: Verzamel alle correspondentie rondom uw vordering en voeg deze toe bij het formulier. Zo hebben wij ruime dossierkennis tot onze beschikking.

Stap 3: Vul uw gegevens in en die van de debiteur, de incasso gaat van start!

Een incassobureau helpt bij het innen van openstaande schulden. het sturen van herinneringen en aanmaningen naar debiteuren namens hun cliënten en proberen betalingsregelingen te treffen. Als deze maatregelen niet succesvol zijn, kunnen ze juridische stappen ondernemen, zoals het starten van een gerechtelijke procedure.

Ik wil meer informatie

Aanmaning
ontvangen?

BEL: 085 130 4290

of