Rib incasso voor

MKB

  No cure, no pay incasso

  Compleet incassotraject

  Snel en eenvoudig

  24/7 online inzage

  Ervaren juristen

  Vaste casemanager

Incasso voor MKB

Rib Incasso staat niet alleen bekend om zijn unieke aanpak, snelle actie en duidelijke communicatie, maar ook om onze diepgaande juridische expertise. Ons team van ervaren juristen staat dagelijks klaar om uw incassozaken te behandelen. Naast incasso bieden wij ondersteuning bij andere juridische kwesties, zoals het opstellen van brieven en het verstrekken van gespecialiseerd juridisch advies. Overweegt u incasso in te schakelen? Kies voor Rib Incasso.

RIb incasso
Incasseert direct
meer weten over
onze aanpak

Juridische kennis

Juridische kennis Rib incasso  staat niet alleen bekend om haar unieke  aanpak, directe actie en heldere communicatie, maar ook om onze uitgebreide juridische kennis. Rib incasso heeft ervaren juristen in dienst die elke dag klaar staan om uw incasso af te handelen. Ook helpen we met andere juridische zaken zoals het schrijven van een brief en geven we specifiek juridisch advies.

Unieke aanpak

Rib Incasso onderscheidt zich door een unieke aanpak waarbij de debiteur centraal staat en verschillende communicatiemiddelen worden ingezet om hen in beweging te krijgen. Met een focus op effectieve communicatie streven we ernaar om op diverse manieren contact te leggen, waarbij we rekening houden met de voorkeuren en omstandigheden van de debiteur. Door deze veelzijdige benadering willen we een positieve interactie bevorderen en samen tot passende oplossingen komen. Het gebruik van diverse communicatiemiddelen is essentieel om de debiteur op een toegankelijke manier te benaderen en zo een effectief incassotraject te bewerkstelligen.

Indrukwekkende 94% Succesratio

Bij Rib incasso wordt meer dan 94% van alle ingediende vorderingen binnen 30 dagen (de minnelijke fase) betaald. Dit succes is te danken aan onze directe actie en onze unieke 30-dagen aanpak. We benaderen uw debiteur op diverse manieren, waaronder brieven, sms, telefoon en e-mail, wat resulteert in een betaling in 94% van de gevallen. U betaalt nog steeds niets: no cure, no pay. Als uw wanbetaler na 30 dagen niet betaalt, heeft u de mogelijkheid om een gerechtelijke procedure op te starten, die wij volledig voor u kunnen uitvoeren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het dossier kosteloos te sluiten als uw geld niet wordt ontvangen.

Onze locaties

Rib incasso  heeft meerdere locaties verspreid over heel Nederland. U kunt daardoor altijd een kantoor bij u in de buurt vinden, zodat u van juridisch advies wordt voorzien.

24/7 full support

RIb incasso  - Ongeëvenaarde Snelheid in Communicatie
Incassobureau Juristu staat bekend om zijn ongekende snelheid in communicatie. Indien u vandaag uw openstaande factuur indient, kunt u erop rekenen dat wij nog dezelfde dag contact opnemen met de debiteur via telefoon en e-mail. Daarnaast wordt de post eveneens op diezelfde dag verzonden. Heeft u vragen met betrekking tot uw incasso? Wij staan klaar om deze direct te beantwoorden!

Door heel europa

Rib incasso opereert op internationaal niveau in heel Europa. Overal in Europa heeft Juristu de capaciteit om vorderingen te incasseren, zowel in het minnelijke als gerechtelijke traject. We hebben de ondersteuning van deurwaarders verspreid over heel Europa. Onze beproefde 30-dagen aanpak wordt ook gehanteerd voor buitenlandse zaken. Rib incasso breidt voortdurend zijn aanwezigheid in Europa uit. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Rib doet het werk

Rib incasso  neemt het gehele proces van A tot Z voor u uit handen. We starten met een minnelijke procedure, waarbij het principe van No cure, No pay geldt. Dit betekent dat u alleen betaalt als er daadwerkelijk resultaat wordt behaald. Als de debiteur betaalt, draagt hij ook de incassokosten, waardoor u op een kosteneffectieve manier geholpen wordt.

Een dossier is een zaak, dit kan ruim zijn. Bijvoorbeeld:

  • U wilt uw algemene voorwaarden updaten;
  • U heeft een dagvaarding ontvangen en u wilt juridische bijstand;
  • U heeft een incassozaak en de debiteur moet worden gedagvaard,

Dit zijn 3 dossiers op zich.

Ik wil meer informatie

Aanmaning
ontvangen?

BEL: 085 130 4290

of