Rotterdam

RIb incasso

Ons team in Rotterdam bij RIB Incasso bestaat uit gedreven juristen en doorzetters. Met hun inzet wordt ervoor gezorgd dat uw factuur nooit onbetaald blijft.

  NO CURE, NO PAY

  MInnelijke incasso

  Gerechtelijk incasso

  Debiteurenbeheer

Rib incasso inschakelen.

Redenen om een incassobureau in te schakelen kunnen divers zijn, waaronder:

 

  •   Succesvol incasseren
  •   Documentatie van een incassotraject
  •   Soepel verloop van een incassotraject
  •   Juridische bescherming

 

Niet-betaalde facturen kunnen ook de financiële gezondheid van uw bedrijf in gevaar brengen. Het tijdig inschakelen van een incassobureau in Maastricht kan dit voorkomen.

No cure no pay Rotterdam

Heeft u klanten of relaties die uw rekeningen niet betalen en twijfelt u over het sturen van een aanmaning? Schakel nu incassobureau Juristu in Maastricht in. Bel ons, en wij brengen u in contact met de debiteur. Onze ervaren medewerkers garanderen een hoog succespercentage en blijvende kwaliteit. Wij werken met een no cure no pay aanpak, wat betekent dat ongeïncasseerde facturen geen onnodige kosten met zich meebrengen. Deze aanpak zorgt er ook voor dat we binnen het minnelijke traject snel duidelijkheid kunnen geven over het lopende incassotraject.

Debiteurenbeheer software

Met RIB Incasso's debiteurenbeheer, krijgt u toegang tot Riskprotector-software. Gekoppeld aan uw boekhoudpakket, stelt dit programma u in staat om een aangepaste workflow in te stellen. Via het online dashboard heeft u direct zicht op openstaande facturen en worden passende acties ondernomen zodra een betaaltermijn verloopt. Dit leidt tot snellere betalingen.

Wat is debiteurenbeheer?

Debiteuren zijn klanten die nog niet betaald hebben. Onder debiteurenbeheer vallen alle activiteiten die een bedrijf onderneemt om ervoor te zorgen dat klanten hun facturen (op tijd) betalen. Dat begint al voor u de overeenkomst met uw klant sluit, bijvoorbeeld door goede algemene voorwaarden op te stellen, en eindigt als uw geld daadwerkelijk binnen is. 

Debiteuren zijn kortgezegd klanten die u nog moeten betalen. In juridisch jargon wordt een debiteur ook wel een schuldenaar genoemd.

Ik wil meer informatie

Aanmaning
ontvangen?

BEL: 085 130 4290

of

Contactgegevens

RIB incasso 

pittsburghstraat 21

3047 BL Rotterdam