RIB incasso

Groningen

Ons team in Groningen bij RIB Incasso bestaat uit gedreven juristen en doorzetters. Met hun inzet wordt ervoor gezorgd dat uw factuur nooit onbetaald blijft.

  Direct actie

  Menselijk

  Meer dan 55.000 tevreden klanten

Gedegen Incassodiensten met een Gronings Tintje

in het noorden van Nederland, te midden van historische charme en nuchtere mentaliteit, heeft RIB Incasso stevige wortels gelegd. Actief in Groningen, waar de typische Groningse aanpak een kenmerkend element is van onze dienstverlening.

 

Lokale Verankering, Mondiaal Bereik

RIB Incasso brengt niet alleen een schat aan ervaring in incassodiensten met zich mee, maar ook een diepgaande betrokkenheid bij de lokale gemeenschap in Groningen. We begrijpen dat zakendoen in het noorden van het land unieke uitdagingen met zich meebrengt, en we zijn er trots op dat we onze dienstverlening op een 'Groningse' manier kunnen aanpassen.

De Groningse Aanpak

Wat maakt de Groningse aanpak van RIB Incasso zo uniek? Het is een combinatie van nuchterheid, doorzettingsvermogen en doeltreffendheid. We zijn geen onbekenden met de directe communicatiestijl die zo kenmerkend is voor deze regio. Onze aanpak is eerlijk, duidelijk en doelgericht, waarbij we streven naar resultaten zonder concessies te doen aan integriteit.

 

Lokale Inzichten, Mondiale Expertise

Het feit dat we lokaal geworteld zijn, betekent niet dat onze dienstverlening beperkt is tot Groningen. Integendeel, we combineren lokale inzichten met mondiale expertise om een uitgebreid scala aan incassodiensten aan te bieden. Of het nu gaat om kleine ondernemingen of grotere bedrijven, we begrijpen de behoeften van onze klanten en passen onze aanpak dienovereenkomstig aan.

NO CURE, NO PAY

RIB Incasso hanteert een "No Cure, No Pay" benadering, wat betekent dat er alleen kosten in rekening worden gebracht als het incassoproces succesvol is. Deze transparante aanpak biedt gemoedsrust, waarbij u alleen betaalt voor resultaten. Ontdek hoe RIB Incasso uw openstaande vorderingen effectief kan beheren zonder financieel risico met onze No Cure, No Pay-methode. start nu en verbeter uw cashflow

94%

RIB Incasso heeft een indrukwekkend succespercentage van 94%. Dit getuigt van onze effectieve aanpak en toewijding om openstaande vorderingen met succes te innen. Kies voor RIB Incasso en profiteer van onze bewezen resultaten in het incasseren van schulden.

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten geven ons: 

0,0/5

Marry

Wij hebben RIB incasso als een zeer professionele partij leren kennen. Zij benaderen onze klanten met respect en proberen daar waar mogelijk rekening te houden met de persoonlijke omstandigheden. Hun uitvoerige ervaring in de kinderopvang heeft ook goed geholpen om sneller inzicht te krijgen in het optimaal inrichten van ons debiteurenbeheer. Kortom een top partij om mee samen te werken.

Jo-anna

Super vriendelijke mensen en goede dienstlevering! ze hebben me heel erg geholpen met het incasseren van bedragen waar ik veel te lang mee bezig ben geweest. communicatie is ook super! ze hebben elke stap goed met me overlegd. ze hebben alle stappen genomen in overleg met mij en me elke week een overzicht gestuurd met de genoteerde datums en genomen stappen. super professioneel. ik ben erg tevreden.

Duygu

RIB is een bedrijf dat 100% achter de schuldeiser staat. De informatie over inspanningen en stappen richting debiteur zijn direct inzichtelijk in het dossier, ze zitten kort op debiteur. Over eventuele noodzakelijke vervolgstappen wordt de schuldeiser goed geïnformeerd en geadviseerd.
Kortom, wij als kinderpaleis-poort zijn zeer tevreden!!

Advies nodig?Neem contact op
Uw gegevens zijn altijd veilig.